Cara Mendapatkan Banyak Pertandingan Loteri

loteri

Memenangi hadiah lotto sekali adalah hebat. Tetapi, bagaimana jika anda boleh menang berkali-kali dan kerap?

Adakah anda pernah tertanya-tanya bagaimana pemain sering menang? Hadiah besar pun? Saya telah mengkaji banyak pemenang  918Kiss2 ini selama bertahun-tahun seperti yang berikut:

– Seorang wanita yang memenangi $ 1 juta bermain loteri Pennsylvania tahun lalu memenangi $ 1 juta lagi pada permainan yang sama pada bulan Jun.

-Seorang lelaki Pennsylvania menang 4 kali, mengumpulkan lebih dari $ 2.5 juta pada akhir 80-an dan 90-an.

-Di Ireland, untuk kali kedua dalam 8 tahun, sekumpulan 33 pemain memenangi 1,000,000 pound setelah memenangi 400,000 pound sebelumnya.

Contoh beberapa pemenang ini berterusan dan berterusan. Hanya Google “lotto menang dua kali” dan anda akan menjumpainya.

Sudah tentu, ini hanya beberapa hadiah besar yang dimenangi berkali-kali oleh pemain dan kumpulan individu. Terdapat ribuan lagi pemain yang memenangi jumlah hadiah yang lebih kecil secara berkala. Ini adalah jenis kemenangan yang selalu saya capai dan jenis kemenangan yang membuatkan saya terus maju dan bermain untuk hadiah yang sangat besar.

Dalam kajian saya mengenai pemenang utama dan pemenang hadiah yang lebih kecil, ada satu faktor yang sama antara mereka yang mempunyai kesan terbesar kepada kemenangan mereka. Dan faktor itu ialah:

Pemenang biasa bermain dengan kerap!

Atau, dengan kata lain, pemenang berulang bermain berulang kali.

Dengarkan rahsia penting ini: Banyak, dan sebenarnya, kebanyakan kisah pemenang ini melaporkan bahawa pemenang adalah pemain biasa, sebelum dan selepas kemenangan mereka.

Ini mengesahkan apa yang telah saya katakan dan cadangkan selama bertahun-tahun … anda WAJIB bermain dengan kerap dan kerap. Dan, jika anda tidak dapat bermain dengan kerap, simpan dan mainkan seberapa banyak tiket yang anda dapat semasa bermain.

Memenangi permainan lotto sebahagiannya adalah permainan kebetulan tetapi anda dapat meningkatkan “keberuntungan” dengan ketara dengan menggunakan sistem lotto yang baik dan bermain dengan kerap dan ketat mengikut peraturannya. Jangan bermain pilihan cepat, jangan bermain “ulang tahun bertuah” secara rawak atau nombor rawak lain. Sistem anda adalah panduan dan panduan anda untuk kemenangan loteri yang berjaya.

Lihat sistem loteri yang mempunyai banyak petua bermain yang hebat. Ia merangkumi sistem untuk semua permainan dan peringkat permainan. Anda tidak perlu mengeluarkan banyak wang untuk memenangkannya! Sistem yang baik adalah baik untuk semua negeri, semua belanjawan dan semua permainan.

Selamat Menang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *